Layanan

Kontrol Kualitas

Kita mesthi netepi prinsip "berorientasi pelanggan", lan kanthi tulus ngelingake panjaluk pelanggan. Kanthi tim teknis sing kuwat, kita bisa ngembangake solusi teknis sing praktis lan bisa ditindakake miturut panjaluk khusus saka pelanggan lan nyedhiyakake produk sing puas.

Endoskop
Spectrum Analyzer

Sistem kontrol kualitas desain lan teknik produk;

Sistem operasi sistem jaminan kualitas produk;

Sistem operasi struktur manufaktur produk;

Sistem kontrol kualitas material;

Sistem kontrol kualitas kimpalan;

Sistem kontrol kualitas pengawasan.

Peralatan Pemriksaan

Analis spektrum

Analis spektrum portebel

Mesin uji dampak

Detektor cacat ultrasonik

Mesin pengujian hidrolik Universal

Mesin metalurgi sing kuwalik

Analyzer metallographic

Mesin balancing sing keras

Mesin tes tegangan suhu dhuwur

Mesin tes tegangan suhu dhuwur

Mesin tes tegangan suhu dhuwur

Detektor cacat eddy saiki

Tes hidrostatik

Kamar X-ray

Ngukur kekandelan ultrasonik

Videocope industri

Garis tes platform instalasi

Mikroskop Metallurgical sing dipasang
Mesin Tes Tensile
Film sinar X
Mesin Lurus
Mesin Tes Universal
Kamar X-ray