Pembuatan Relau China lan Produksi | Dongfang

Ngolah Tungku

Keterangan Singkat:

Fitur 1. Reformer Uap minangka reaktor ing unit pabrik hidrogen kanthi fungsi konversi, yaiku peralatan utama piranti. 2. Tungku pembaharuan uap iki minangka reaktor tubular panas eksternal, sing dirancang minangka struktur jinis jinis relau pemanasan amarga reaksi endotermik lan suhu sing dhuwur ing proses. 3. Katalis digawe panas langsung ing tabung pembaharu, lan media reaksi liwat amben katalis kanggo tumindak. 4. Karakteristik sing di ...


Detail Produk

Kontrol Kualitas

Tag Product

Fitur

1. Reformer Uap minangka reaktor ing unit pabrik hidrogen kanthi fungsi konversi, yaiku piranti utama piranti.

2. Tungku pembaharuan uap iki minangka reaktor tubular panas eksternal, sing dirancang minangka struktur jinis jinis relau pemanasan amarga reaksi endotermik lan suhu sing dhuwur ing proses.

3. Katalis digawe panas langsung ing tabung pembaharu, lan media reaksi liwat amben katalis kanggo tumindak.

4. Karakter sing mbedakake pembaharu uap iki saka tungku pembaharuan liyane kudu dipikirake, kalebu struktur keren geni, bahan tabung, ekspansi sistem pipa uga ganti rugi, pangobongan, aliran gas lan distribusi, bahan refleksi, lsp.

Kasus Khas

300,000t / y Tungku Reformasi sing Terus

1 yuta t / y Tungku Reformasi berterusan

1,2 yuta t / y Tungku Reforming berterusan

1,4 yuta t / y Relau Reforming berterusan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kualitas

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita