Produsen Tube Reformer China lan Pembekal | Dongfang

Tube Reformasi

Keterangan Singkat:

Proses Nggawe uap tekanan tekanan medium lan campuran gas feed menyang bagean pemanasan feedstock ing ruangan konveksi, mula campuran kasebut bakal mlebu ing saben tabung pigtail ndhuwur liwat saluran mlebu ing ndhuwur ruangan radiasi. Sawise iku, bakal mili menyang tabung pembaharu sing ngemot katalis kanggo reaksi konversi, lan gas pembaharuan sing wis diproses bakal dibuwang menyang tabung pangumpulan sing nyambung karo tabung pigtail ngisor. Gas sing diklumpukake ing tabung pangempalan bakal ...


Detail Produk

Kontrol Kualitas

Tag Product

Proses Nggawe

Udara tekanan medium-medium lan campuran gas feed menyang bagean pemanasan feedstock ing kamar konveksi kanggo preheating, banjur campuran bakal mlebu ing saben tabung pigtail ndhuwur liwat saluran mlebu ing ndhuwur ruangan radiasi. Sawise iku, bakal mili menyang tabung pembaharu sing ngemot katalis kanggo reaksi konversi, lan gas pembaharuan sing wis diproses bakal dibuwang menyang tabung pangumpulan sing nyambung karo tabung pigtail ngisor. Gas sing diklumpukake ing tabung pangempalan bakal dikirim menyang dandang gas sing langsung digandhengake karo tabung pengumpulan ngisor kanggo ngasilake kukus lan adhem.

Proses Nggawe

1. Tes materi mentah: nggunakake spektrometer portebel kanggo nyoba bahan mentah.

2. Smelt: smelt, chemical content analysis, lan komposisi inspeksi.

3. Tes casting meksa Centrifugal

1) Kasedhiya mesin sentrifugal
2) Suhu panyemprot lan kacepetan
3) suhu hawa Casting
4) Kecepatan rotasional

4. jeblitan wedhi

5. Pangolahan empuk

6. Pangolahan bolongan batin

7. Majelis welding

8. Kabeh welds diteliti nganggo sinar, lan ing njero gandheng ing tabung katalis pembaharuan dipriksa dening endoskop.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kualitas

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita