Aplikasi reformis ing industri

Pembaharu minangka jinis peralatan sing nduweni fungsi gedhe lan struktur wujud. Iku jinis dandang industri. Sing umum yaiku pembaharuan gas, sing uga diarani generator gas utawa kiln industri. Umumé struktur vertikal.

Nalika dandang industri, kaya sing sampeyan ngerteni, ana rong jinis dandang: kukus, sing digunakake kanggo ngasilake listrik, utawa gas. Tungku konversi pancen kaya, yaiku arang batu utawa bahan mentah minangka bahan mentah, kanthi udhara udara lan banyu minangka agen gasifikasi lan reaksi REDOX ing amben campuran campuran atmosfer saka peralatan khusus, bisa digunakake ing metalurgi, mesin, bahan kimia , keramik lan industri utama liyane ing macem-macem jinis gas batu-batu tungku industri, kayata tungku sing terus, tungku penyulingan, tungku, tungku, lan liya-liyane.


Wektu kirim: Feb-27-2020