Produsen Relau Hidrogenasi China | Dongfang

Tungku Hidrogenasi

Keterangan Singkat:

Description Hydrogenation furnace is commonly employed to saturate or reduce organic compounds to improve the quality of oil. We offer the following units for hydrogenation: 1.6 million t/y wax oil hydrogenation unit 2 million t/y Diesel Hydrogenation Unit 2 million t/y Hydro Refining Unit 2.4 million t/y Hydrogenation Furnace 2.4 million t/y Hydrogenation Furnace 600,000t/y Diesel Hydrogenation Unit


Detail Produk

Kontrol Kualitas

Tag Product

Katrangan

Tungku hidrogenasi biasane digunakake kanggo saturate utawa nyuda senyawa organik kanggo nambah kualitas lenga. Kita nawakake unit ing ngisor iki kanggo hidrogenasi:

1,6 yuta t / y unit hidrogenasi lilin

2 yuta t / y Unit Hidrogenasi Diesel

2 yuta t / y Unit Penapisan Hidro

2,4 yuta t / y Relau Hidrogenasi 2,4 yuta t / y Relau Hidrogenasi

600.000t / y Unit Hidrogenasi Diesel


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kualitas

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita