China Pabrikan Konverter Pabrik Hidrogen China lan Pembekal | Dongfang

Relau Konversi Pabrik Hidrogen

Keterangan Singkat:

Katrangan Kanggo tungku konversi hidrogen iki, hidrokarbon digunakake minangka bahan mentah, lan bahan mentah kanggo sintesis amonia lan hidrogen diprodhuksi dening pembaharuan uap. Tungku hidrogen kasebut duwe posisi tartamtu ing sektor industri kayata sintesis amonia, pemurnian petrol, petrokimia, lan metalurgi. Tungku konversi yaiku reaktor konversi lan piranti inti kanggo unit pabrik hidrogen. Reaktor jinis iki dirancang minangka pemanasan ...


Detail Produk

Kontrol Kualitas

Tag Product

Katrangan

Kanggo pawon konversi hidrogen iki, hidrokarbon digunakake minangka bahan mentah, lan bahan mentah kanggo sintesis amonia lan hidrogen diprodhuksi kanthi pembaharuan uap. Tungku hidrogen kasebut duwe posisi tartamtu ing sektor industri kayata sintesis amonia, pemurnian petrol, petrokimia, lan metalurgi.

Tungku konversi yaiku reaktor konversi lan piranti inti kanggo unit pabrik hidrogen. Reaktor jinis iki dirancang minangka tungku pemanasan sing katalis dipasang ing tabung pembaharu siji. Tungku hidrogen iki digawe panas lan medium reaksi ditanggulangi liwat amben katalis ing tabung keren. Kahanan operasi sing angel ndadekake tungku konversi hidrogen iki beda karo tungku liyane sing duwe ciri kayata struktur keren geni, bahan tabung tungku, dhukungan sistem pipa, stres sistem pipa, aliran gas flue lan distribusi, bahan refleksi, lan sapiturute kudu dianggep kanthi ati-ati.

Relau Konversi Pabrik Hidrogen 10,000Nm3h

20,000Nm3h Relau Konversi Pabrikan

30,000Nm3h Tungku Konversi Pabrikan Hidrogen

Tungku Konversi Pabrik Hidrogen 60,000Nm3h


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kualitas

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita