China Pipa Pemanas Air Pemanas Produsen lan Pemasok | Dongfang

Pemanas Udara Panas Pemanas

Keterangan Singkat:

Keuntungan Panas Pipa Hawa Panas 1. Flue gas lan udhara kanthi aliran mundur kanthi arah horisontal kanggo mbentuk tukar panas udhara, sing ningkatake kurs panas udhara-udhara. 2. Preheater udara jinis pipa kita kasusun saka kothak, pipa panas lan piring tengah. Sampeyan butuh keuntungan saka kacepetan transfer panas sing cepet lan efisiensi transfer panas sing dawa kanggo ngatasi masalah tingkat transfer panas sing kurang. 3. Wilayah transfer panas tembok ing njaba loro-lorone pipa panas nggunakake sirip kanggo ngluwihi, ther ...


Detail Produk

Kontrol Kualitas

Tag Product

Kaluwihan saka Panas Pipa Panas Pipa

1. Aliran gas lan udhara mundur ing arah horisontal kanggo mbentuk tukaran panas udhara, sing ningkatake kurs panas udhara-udhara.

2. Preheater udara jinis pipa kita kasusun saka kothak, pipa panas lan piring tengah. Sampeyan butuh keuntungan saka kacepetan transfer panas sing cepet lan efisiensi transfer panas sing dawa kanggo ngatasi masalah tingkat transfer panas sing kurang.

3. Area transfer panas tembok njaba ing loro-lorone pipa panas nggunakake sirip kanggo ngetren, mulane nguatake transfer panas pipa eksternal, kanthi efisien nyuda volume, bobot, lan ngirit logam.

4. Preheater udara jinis pipa ditrapake kanggo dandang kanggo nambah suhu udhara mlebu luwih saka 150 ° C. Tambah suhu preheater udhara apik kanggo ngobong bahan bakar tungku, saéngga nambah suhu tungku lan cocog nggunakake panggunaan bahan bakar. Iki nambah efisiensi dandang termal nganti luwih saka 70%.

Kinerja Panas Pemanasan Panas

1. Pemasangan sing gampang: ora perlu ngganti dandang utawa tungku industri.

2. Keandalan Majelis: nggunakake piring dummy tengah saengga adhem lan hawa panas dadi kapisah. Pipa panas sing rusak ora bakal mengaruhi preheater udara lan efisiensi transfer panas kanthi total.

3. Tombol cilik: kanthi struktur kompak lan efek transfer panas sing panas, sisih pipa sing adhem lan panas nggunakake pompa sing nduwurke tumpukan kanggo nambah wilayah permukaan.

4. Rintangan karat, bledug kurang: kekuwatan transmisi pipa panas bisa diatur kanggo ngontrol suhu tabung panas lan nyegah karat saka titik ebun asam.

5. Urip layanan dawa: preheater pipa panas duwe umur luwih saka 10 taun, kanthi perawatan sing gampang lan murah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kualitas

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita