Hubungi Kita

Jiangsu Dongfang Kabel Peralatan Mesin Manufaktur Co, Ltd

Alamat

Wilayah Industri XinQiao, JingJiang, Jiangsu, China

E-mail

sales@dfct-group.com

13801428399@126.com

Telpon

+86 13327780638 (Oversea)

   +8613801428399 (Domestic)

Jam

Senin-Jumuah: 9am nganti 6pm

ING NGANGGO BISA DENGAN US?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita