Profil Perusahaan

Jiangsu Dongfang Kabel Peralatan Mesin Manufaktur Co, Ltd

babagan

Diadegake ing taun 2000 lan kanthi ibukutha sing didaptar udakara 118 yuta yuan, Jiangsu Dongfang Whole-set Equipment Manufacturing Co, Ltd dumunung ing Jingjiang, sawijining kutha ing wilayah pangembangan ekonomi Yangtze River, sing dipimpin zona pangembangan ekonomi Shanghai. Kita duwe staf 548, lan kita ahli khusus kanggo manufaktur lan instalasi tungku tabung lan aksesoris tungku kanggo industri petrokimia. Produk kita kalebu tungku konversi produksi hidrogen, relau retak, relau gawe anyar, relau vakum atmosfer, insinator sampah, tungku daur ulang asem sulfur, tabung konversi, preheater tubular, preheaters piring wesi, roll relau, tabung sumringah, sumringah, dll.

Kita ngetutake konsepsi inovasi. Kita wis mbentuk tim bakat, lan nyambut gawe dadi ahli lan profesor kondhang ing industri petrokimia lan metalurgi. Saiki, kita diwenehi staf karo 98 teknisi teknis profesional, kalebu 2 insinyur senior sing nuntut tunjangan khusus dewan negara, 1 teknisi kanthi judhul teknis senior, 18 kanthi judhul tingkat tengah lan 25 kanthi judhul SMP. Kita nempatake pentinge kerjasama ing industri-universitas. Kita wis njaga kerjasama teknis kanthi institusi lembaga lan universitas (Nanjing Tech University, Jiangsu University, Science and Technology China Timur, lan liya-liyane). Pusat teknologi perusahaan uga wis disiapake, entuk luwih saka 20 paten, 3 teknologi berteknologi anyar lan ngurmati perusahaan Teknologi Tinggi.

Kita wis ngatur standar manajemen lan netepake sistem swara. Kita wis lulus IS09001-2015 (sertifikasi sistem kualitas), IS014001-2015 (sertifikasi sistem lingkungan) lan OHSAS18001-2007 (sertifikasi sistem manajemen kesehatan lan keamanan pekerjaan) lan sertifikasi sistem standarisasi safety. Kajaba iku, kita wis diwenehake lisensi manufaktur kapal tekanan tekanan A1 lan A2, dandang panas bahan kelas bahan dandang lan bahan dandang kelas B, sertifikat operasi peralatan khusus lan sertifikasi sertifikasi kualifikasi ASME.

Sajrone pirang-pirang taun kasebut, akeh wong sing diregani dening masyarakat. Kita entuk pirang-pirang penghargaan provinsi lan nasional, kayata Unit Penghargaan Manajemen Kualitas ing Provinsi Jiangsu, AAA Credit Enterprise, lsp. Kita minangka pemasok kanggo merek-China lan merek-global lan perusahaan, kalebu Petro China, Sinopec, CNOOC uga SEI, HQCEC, Perusahaan Kejuruteraan Timur China CNPC, SSEC China Chengda Engineering Company, Institut Desain Industri Kimia Kulon, sapiturute, Kajaba iku, kita dadi panitia nasional nasional pusat teknologi desain peralatan kimia lan salah sawijining anggota dewan aliansi produksi hidrogen Sinopec.

Kita netepi prinsip kualitas una lan paling apik kanggo kredit. Kita njupuk inovasi teknologi minangka orientasi, ngarahake penawaran produk kanthi kualitas sing paling dhuwur lan layanan responsif. Kanthi upaya intelijen lan upaya sing ora dikarepke kanggo masarakat, kita terus maju dadi pemasok peralatan lengkap kanggo industri kimia petrol.

dfct_Website Konten8524
dfct_Website Konten8516
dfct_Website Konten8526
dfct_Website Konten8520

Watch Us ing tumindak!