Budaya Perusahaan

Jiangsu Dongfang Kabel Peralatan Pabrik Co, Ltd

manufaktur produk sing kompetitif kanggo gawe marem pelanggan

Kauntungan bakat kita ndorong ora mung saka pengalaman industri, nanging saka terus perhatian lan ngurmati bakat. Minangka asil saka iki, kita wis nggawe tim sing berpengalaman kanthi bakat sing pinter ing operasi lan manajemen, R&D lan macem-macem teknik.

Nilai inti

Wujudipun

manufaktur produk sing kompetitif kanggo gawe marem pelanggan.

Roh

coba coba paling apik amarga usaha manungsa minangka faktor sing nemtokake.

Konsep

operasi integritas lan manajemen sing dioptimalake.

Tanggung jawabe

nindakake kanggo mupangat perusahaan.

Semangat wirausaha

Pengabdian lan integritas

 

Nggatekake rincian kanggo produk kanthi kualitas sing luar biasa

 

Ketekunan njamin pembangunan sing stabil

 

06
04
03

Kebijakan kualitas

Berorientasi kualitas lan pelanggan luwih dhisik

 

Dandan terus kanggo safety dijamin

 

Tujuane kualitas

Tingkat bali pangguna 100%

 

Tingkat kepuasan pangguna ≥98%

 

Persen pass ing siji pemriksaan 95%

 

Persen pass ing pamriksa pungkasan 100%

 

Tingkat penguatan prinsip proses lan teknik utama 100%

 

Tingkat kepatuhan wong sing ngontrol kualitas kontrol 100%

 

01
05
02