Pabrik Tungku Coking Pabrik China | Dongfang

Tungku Coking

Keterangan Singkat:

Katrangan Proses pawon coking kalebu dadi pemanas sisa minyak kanggo suhu retak termal kanthi pas podo. Iki ngrampungake molekul hidrokarbon rantai sing abot lan dawa dadi minyak gas coker lan gas petrok. Coker tundha minangka salah sawijining unit sing digunakake ing pirang-pirang refinery minyak. Output kokok saka proses coking sing tundha kira-kira sekitar 18% nganti 30% kanthi bobot minyak sisa sisa feedstock, gumantung saka variabel operasi lan kompo ...


Detail Produk

Kontrol Kualitas

Tag Product

Katrangan

Proses pawon coking kalebu dadi pemanas sisa minyak kanggo suhu retak termal kanthi macem-macem pass paralel. Iki ngrampungake molekul hidrokarbon rantai sing abot lan dawa dadi minyak gas coker lan gas petrok.

Coker tundha minangka salah sawijining unit sing digunakake ing pirang-pirang refinery minyak. Keluaran coke saka proses coking sing tundha kira-kira 18% nganti 30% kanthi bobot minyak sisa sisa feedstock, gumantung saka variabel operasi lan komposisi feedstock. Hasil tungku coking bisa nganti 1 yuta nganti 1,2 yuta ton koroke.

Tungku coking tundha minangka salah sawijining unit sing digunakake ing pirang-pirang peralatan minyak. Keluaran coke saka proses coking sing tundha kira-kira 18% nganti 30% kanthi bobot minyak sisa sisa feedstock, gumantung saka variabel operasi lan komposisi feedstock.

1,2 yuta t / y Coker ditundha

1 yuta t / y Telung Tundha


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kualitas

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk