China Atmospheric and Vacuum Distillation Unit Produsen lan Supplier | Dongfang

Unit Atmosfer lan Vacuum Distillation

Keterangan Singkat:

Fitur 1. Penyulingan atmosfera lan vakum minangka langkah pertama kanggo proses kasar, nduweni peran penting ing total kilang penapisan. Pangguna bisa langsung njaluk bensin, bahan bakar jet, minyak diesel sing entheng, bahan bakar diesel abot, minyak gas vakum, lan sapiturute sawise ngolah minyak mentah kanthi nggunakake unit distilasi atmosfera lan vakum iki. 2. Fungsi liyane saka tungku vakum atmosfera yaiku nyedhiyakake bahan kanggo pangolahan hilir, kayata ngrampungake feedstock, feedloil pyrolysis, FCC feedsto ...


Detail Produk

Kontrol Kualitas

Tag Product

Fitur

1. Penyulingan atmosfera lan vakum minangka langkah pertama pangolahan mentah, nduweni peran penting ing total kilang penapisan. Pangguna bisa langsung njaluk bensin, bahan bakar jet, minyak diesel sing entheng, bahan bakar diesel abot, minyak gas vakum, lan sapiturute sawise ngolah minyak mentah kanthi nggunakake unit distilasi atmosfera lan vakum iki.

2. Fungsi liyane saka tungku vakum atmosfera yaiku nyedhiyakake bahan kanggo pangolahan hilir, kayata ngrampungake feedstock, feedloil pyrolysis, FCC feedstock, hydrocracking feedstock, lsp.

3. Telung jinis unit distilasi atmosfer lan vakum kasedhiya: jinis bahan bakar, jinis pelumas bahan bakar lan jinis bahan bakar. Dheweke ora duwe bedane penting kajaba presisi pecahan. Unit jinis bahan bakar bahan bakar duwe proses sing luwih kompleks tinimbang rong jinis liyane.

3,5 yuta t / y Unit Atmosferik lan Distillasi vakum

5 yuta t / y Unit Atmosferik lan Distillasi vakum

8 yuta t / y Unit Atmosferik lan Distillasi vakum

3 yuta t / y Unit Atmosferik lan Distillasi vakum


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kualitas

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk