Sugeng rawuh ing Jiangsu Dongfang Kabel Peralatan Pabrik lengkap Co, Ltd

Diadegake ing taun 2000 lan kanthi ibukutha sing didaptar udakara 118 yuta yuan, Jiangsu Dongfang Whole-set Equipment Manufacturing Co, Ltd dumunung ing Jingjiang, sawijining kutha ing wilayah pangembangan ekonomi Yangtze River, sing dipimpin zona pangembangan ekonomi Shanghai. Kita duwe staf 548, lan kita ahli khusus kanggo manufaktur lan instalasi tungku tabung lan aksesoris tungku kanggo industri petrokimia. Produk kita kalebu tungku konversi produksi hidrogen, relau gawe, tungku pembaharuan, relau vakum swasana, insinator sampah, tungku daur ulang asem sulfur, tabung konversi, preheater tubular, preheater piring wesi, gulungan relau, tabung sumringah, sumringah, lsp

  • Tube Reformasi
  • Tungku Coking
  • Tube Reformasi